Save the Date: 3 november 2019

Uitnodiging Presentatie
Pilot Fashion After Flood

Uitsluitend toegankelijk voor genodigden* 
Jan van Eyck Academie - Maastricht, 15:00 - 18:00 uur**

 

*Een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar.
Bevestig uw aanwezigheid via onderstaand formulier.

**Het programma en de exacte tijden volgen zo spoedig mogelijk.

 
 
Taskforce-Fashion-Fashion-After-Flood-Header-Wave_blue.png

Op zondag 3 november 2019 onthullen Taskforce Fashion initiatiefnemers FASHIONCLASH, M-ODE en State of Fashion samen met de deelnemende mode-ontwerpers en team-begeleiders de tussentijdse resultaten en ideeën van de pilot Fashion After Flood. In een bijzondere theatrale setting kunnen de opbrengsten van het onderzoek door eenieder persoonlijk als realiteit worden ervaren. Samen met professionals uit de modesector en de creatieve industrie, beleidsmakers, partners en pers wordt belicht welke rol mode kan spelen in een tijd van onzekerheid.

Praktische informatie
De presentatie vindt plaats in samenwerking met de Jan van Eyck Academie en maakt onderdeel uit van FASHIONCLASH Festival 2019. Meer informatie over het programma, het exacte tijdschema en de gastsprekers volgt zo spoedig mogelijk.

 

Meld u tijdig aan

Aanwezigheid Presentatie Pilot Fashion After Flood *
Gelieve aan te vinken wat van toepassing is.
Naam *
Naam
Indien u graag nog een extra uitnodiging wilt ontvangen, gelieve dat onderstaand aan te geven incl. benodigde details (naam extra gast, functie/bedrijf en e-mailadres). Deze aanvragen worden automatisch op een wachtlijst gezet en, indien de beschikbaarheid het toelaat, bevestigd.